QUÈ ET CAL SABER DE BARCELONA

BENVINGUTS A BARCELONA

La web de turisme oficial de l'Ajuntament de Barcelona, t'ajudarà  a planificar el teu viatge.

Us oferim una sel·lecció de les millors APPs per a telèfons mòbils, perquè no us perdeu cap detall durant la vostra estada a la ciutat.

APPs PER CONÈIXER LA CIUTAT

Rutes i guies

BCN Paisatge convida a descobrir elements singulars del paisatge urbà de Barcelona. És una guia completa per conèixer els símbols que pots trobar passejant. Sense necessitat de connexió a Internet.

BCN Paisatge

Antoni Gaudí

Antoni Gaudí - The complet guide, és una guia molt completa que inclou tots els monuments i edificis projectats per l'arquitecte Antoni Gaudí. Es pot descarregar en anglès i alemany.

Descobreix els orígens de l'antiga ciutat romana de Barcelona: la Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, de finals del s.III d.C. Podràs descobrir les restes dels edificis romans que encara es conserven avui dia.

Barcino 3D

BCN Guia Oficial

L'APP oficial de l'oficina de Turisme de l'Ajuntament de la ciutat, és gratuïta i permet dissenyar el teu viatge, planificar rutes i descarregar-te mapes.

L'aplicació permet cercar els diferents elements de l’Art Públic de Barcelona. Cada element inclou una breu fitxa descriptiva. Els comentaris estan disponibles en català, castellà i anglès.

ART Públic

Memòria BCN

Memòria BCN, proposa 10 rutes per conèixer els espais històrics més significatius de la Barcelona del segle XX. De la proclamació de la República Catalana a la transició democràtica. 

Museus

BCN Museus

Aplicació que presenta els museus de la ciutat, i inclou els horaris, l’adreça, exposicions, enllaç de venda d’entrades, enllaços a audioguies i/o app, etc.

És la guia oficial del parc. Permet recòrrer el Park Güell i descobrir el modernisme gaudinià. Inclou textos, una audio guía, un mapa detallat, rutes i tota la informació pràctica.

Park Güell

La Sagrada Família

És una aplicació desenvolupada per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família que permet fer un recorregut virtual pel seu interior. 

Parc de Montjuïc

Tibidabo

Font màgica de Montjuïc 

Horari de funcionament:

Dijous, divendres, dissabte i diumenge, de les 21.30h a les 23.00h. Les coreografies són a les 21.30h, a les 22.00h i a les 22.30h.

 

Adreça: Plaça Carles Buigas 1. 

Metro: L1 i L3, parada Espanya, Bus: 55 i bus turístic, parada Museu Nacional d'Art de Catalunya. Pàrquing de bicicletes i Bicing.

Descobreix els secrets de la cuina catalana a través d'una selecció de les receptes més representatives de la nostra cuina.

 

Clica la imatge de l'esquerra!

BARCELONA PLAT A PLAT

Turisme de Barcelona proposa una sel·lecció dels millors restaurants de la ciutat. Clica la imatge i cerca el teu restaurant!

CERCADOR DE RESTAURANTS

APP GLUTEN FREE

Gastronomia per celíacs. Aquesta App està destinada a cercar botigues i restaurants que ofereixen carta i menú sense gluten.

PARCS I FONTS IMPRESCINDIBLES

TURISME GASTRONÒMIC